Sjel kan du lage sjæl

Å ta ungkaren ut av entréen

Entréen var et blankt lerret uten så mye å sette fingeren på. Her behøvdes ikke så mye handywork, bare litt møblering og styling.

plantegning

Slik så det ut før:

entre_før

Hvite vegger, blankt og gulnet gulv, to kjempestore rekker med spotter i taket og en litt kjip IKEA-garderobe med speildører.

Garderoben er ikke min favoritt, men den har fått bli fordi den rommer helt fantastisk mye. Og selv om jeg synes speildører er litt harry, så er det jo himla praktisk med store speil så man kan sjekke hvordan man ser ut før man går ut døra.

1: Gulvpussing

Vi pusset og preppet, og vips: nye gulv!

entre

2: Male veggene

Hvitt er greit det, altså, men jeg foretrekker litt grått i malingen fordi jeg synes det ser crispere ut samtidig som det ikke er så klinisk som hvitt.

Vi malte veggene med min elskede Jotun Pure Color i fargen «Refleksjon» som er en lys lys grå som egentlig ser hvit ut ved første øyekast.

Her er gulvet og veggene ferdig:

gulv_vegger

3: Bytte lamper

Jeg ønsket litt mykere lys i gangen (og jeg tålte ikke å se på de spottene), så naboen fikk spottene og vi kjøpte nye lamper. Eller, det vil si, jeg kjøpte deler fra tre ulike steder som jeg satte sammen til nye lamper.

lampe_entre

Pæren Ice fra NUD som har litt «krystaller» i overflaten slik at det blir fint, mykt lys / ledning fra Åhlens (fordi de er vesentlig billigere enn NUD-ledningene)kabelkopp fra Designtorget (fordi jeg synes sånne standardkopper er litt kjipe)

Og så fikk jeg en elektriker til å montere dem. Sånn ble det:

lampe

4: Pynt og stæsj

Så manglet bare stylingen. Jeg klistret prikker fra Ferm Living på veggen fordi jeg syntes det var gøy. Det er bare klistremerker så de er lette å fjerne om jeg blir lei.

prikker

Slik ble det

før_etter_1

Entéen er et stort rom, men det har en litt underlig form så den er ikke helt enkel å møblere. Det eneste møblet i tillegg til garderoben ble derfor treskapet som jeg også hadde i entreen i ettromsen min. Et bruktkupp til 400 kr.

entre_etter_2

Plansjen har mamma reddet fra en skolekjeller og hvalbildet er fra Society6. Les mine tips til affordable art her.

entre_etter_3

entre_etter_4

Knaggen og skohornet er fra DesignTorget.

Denne posten er en del av serien «Sjel kan du lage sjæl – en treroms blir ny»

  1. Ny serie: Sjel kan du lage sjæl – en treroms blir ny
  2. Gulvpussing og gulvprepping

Følg drill&design på Facebook

Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s